T’ajudem a saber més coses sobre la pera

TAGS: fruites cardiosaludables

EL COMPONENT MAJORITARI DE LA PERA ÉS L'AIGUA (85 %)

Tot i això, hi ha altres components que podem destacar en aquesta fruita, com ara els sucres, la fibra i els minerals, com el potassi, el fòsfor i el calci.

EL COMPONENT MAJORITARI DE LA PERA ÉS L'AIGUA (85 %)

Tot i això, hi ha altres components que podem destacar en aquesta fruita, com ara els sucres, la fibra i els minerals, com el potassi, el fòsfor i el calci.

PROPIETATS DE LA PERA

El seu contingut en vitamines no és gaire destacable, però la principal en aquesta fruita és la vitamina C, una vitamina antioxidant. L’important, a l’hora de consumir-la, és que es trobi en el seu grau just de maduració; així, la seva composició nutricional també es mantindrà en el seu punt òptim.

 

Precisament per la seva aportació en fibra i vitamina C, és important incloure fruites en l’alimentació diària, ja que la vitamina C és antioxidant i els antioxidants són substàncies que protegeixen l’organisme i el cor.

 

La major part dels principis nutritius de la pera es troben a la pell. No obstant això, és important rentar-la bé abans de consumir-la.