Triffle de fruits vermells i mango

Fàcil Iogurt 1 a 15 minuts Postres

Ingredients

  • 2 iogurts desnatats
  • ½ mango madur petit
  • 8 gerds
  • 15 g d’ametlles torrades
  • 15 g d’avellanes torrades

Valoració nutricional(Per ració)

Energia (Kcal)174
Proteïnes (g)8
Greixos (g)9
Àcids grassos saturats (g)0.9
Hidrats de carboni (g)15
Sucres (g)14.1
Fibra (g)3
Sodi (mg)92

La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.

Preparació

Peleu el mango i talleu-lo a daus petits.

Renteu els gerds.

Piqueu els fruits secs en trossos petits.

Remeneu bé el iogurt, col·loqueu-ne una cullerada a la base d’un got i feu capes amb els diferents ingredients al gust fins a omplir-lo.

Les receptes han estat elaborades per la Fundació Alícia, experta en la investigació d'alimentació que ajuda a la nostra salut, seguint les recomanacions oficials marcades per l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).

T'ha agradat la recepta?