Triffle de fruits vermells i mango
|
Fàcil |
|
Iogurt |
|
1 a 15 minuts |
|
Postres |
Ingredients
- 2 iogurts desnatats
- ½ mango madur petit
- 8 gerds
- 15 g d’ametlles torrades
- 15 g d’avellanes torrades
Valoració nutricional(Per ració)
Energia (Kcal)
174
Proteïnes (g)
8
Greixos (g)
9
Àcids grassos saturats (g)
0.9
Hidrats de carboni (g)
15
Sucres (g)
14.1
Fibra (g)
3
Sodi (mg)
92
La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.
Preparació
Peleu el mango i talleu-lo a daus petits.
Renteu els gerds.
Piqueu els fruits secs en trossos petits.
Remeneu bé el iogurt, col·loqueu-ne una cullerada a la base d’un got i feu capes amb els diferents ingredients al gust fins a omplir-lo.
Les receptes han estat elaborades per la Fundació Alícia, experta en la investigació d'alimentació que ajuda a la nostra salut, seguint les recomanacions oficials marcades per l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).
Receptes relacionades