Torrades amb tomàquet, pernil, formatge fresc i suc de taronja

Fàcil Pa 1 a 15 minuts Esmorzar

Ingredients

  • 2 llesques de pa de pagès integral
    2 tomàquets de penjar madurs
    3 talls de pernil serrà sense greix
    90 g de formatge fresc 0 % M.G.
    2 c/s d’oli d’oliva verge
    1 gra d’all*
    4 taronges

Si voleu, podeu acompanyar l’esmorzar amb un cafè amb llet (llet desnatada).

*Opcionalment, es pot fregar all al pa abans que el tomàquet.

Valoració nutricional(Per ració)

Energia (Kcal)368
Proteïnes (g)16
Greixos (g)14
Àcids grassos saturats (g)3.1
Hidrats de carboni (g)44
Sucres (g)20
Fibra (g)2
Sodi (mg)798

La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.

Preparació

Torreu les llesques de pa de pagès.

Talleu el tomàquet madur per la meitat, fregueu-lo per sobre del pa i regueu-lo amb un fil d’oli d’oliva verge.

Talleu el formatge fresc a làmines fines.

Serviu les torrades amb el formatge fresc i el pernil serrà per sobre. (Traieu-li el greix al pernil)

Acompanyeu-ho amb un suc de taronja natural esprement les 4 taronges.

Les receptes han estat elaborades per la Fundació Alícia, experta en la investigació d'alimentació que ajuda a la nostra salut, seguint les recomanacions oficials marcades per l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).

T'ha agradat la recepta?