Torrades amb tomàquet, alvocat, formatge fresc i suc de taronja

Fàcil Alvocat 1 a 15 minuts Esmorzar

Ingredients

  • 2 llesques de pa de pagès integral
  • 1 tomàquet madur
  • ½ alvocat
  • 60 g de formatge fresc 0 % M.G.
  • 2 c/s d’oli d’oliva verge
  • 1 gra d’all*
  • 4 taronges
  • Pebre
  • Sal*

Si voleu, podeu acompanyar l’esmorzar amb un cafè amb llet (llet desnatada).

*Eviteu-la en cas d’hipertensió.

*Opcionalment, es pot fregar all al pa abans que el tomàquet.

Valoració nutricional(Per ració)

Energia (Kcal)377
Proteïnes (g)10
Greixos (g)16
Àcids grassos saturats (g)3.4
Hidrats de carboni (g)45
Sucres (g)21.7
Fibra (g)2.9
Sodi (mg)397

La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.

Preparació

Torreu les torrades de pa de pagès.

Talleu el formatge fresc a làmines fines.

Talleu l’alvocat a làmines.

Renteu i talleu a làmines el tomàquet.

Serviu les torrades amb el formatge fresc, l’alvocat i el tomàquet per sobre. Condimenteu el conjunt amb sal, oli i pebre.

Acompanyeu-ho amb un got de suc de taronja.

Les receptes han estat elaborades per la Fundació Alícia, experta en la investigació d'alimentació que ajuda a la nostra salut, seguint les recomanacions oficials marcades per l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).

T'ha agradat la recepta?