Tempeh a la planxa amb amanida grega

Fàcil Tempeh Més de 30 minuts Segon plat

Ingredients

  • 200 g de tempeh
  • 1 pebrot vermell
  • 2 cogombres
  • 1 ceba morada
  • 10 olives negres sense os
  • 50 g de formatge fresc 0 % M.G.
  • 1 llimona
  • 3 c/s d’oli d’oliva verge
  • Orenga
  • Pebre
  • Sal*

*Eviteu-la en cas d’hipertensió.

Valoració nutricional(Per ració)

Energia (KCal)407
Proteïnes (g)23
Greixos (g)29
Àcids grassos saturats (g)4.7
Hidrats de carboni (g)19
Sucres (g)9.6
Fibra (g)3.3
Sodi (mg)441

La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.

Preparació

Netegeu totes les verdures.

Talleu els cogombres i el pebrot a daus i la ceba morada a la juliana.

Barregeu en un bol els ingredients anteriors junt amb les olives negres tallades a rodanxes, l’orenga i uns daus de formatge fresc.

Condimenteu-ho amb oli d’oliva verge, suc d’una llimona, sal i pebre. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.

En una paella, poseu a coure les barretes de tempeh amb unes gotes d’oli fins que quedi daurat per tots dos costats.

Serviu el tempeh amb l’amanida grega de guarnició.

Les receptes han estat elaborades per la Fundació Alícia, experta en la investigació d'alimentació que ajuda a la nostra salut, seguint les recomanacions oficials marcades per l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).

T'ha agradat la recepta?