Tempeh a la planxa amb amanida grega
|
Fàcil |
|
Tempeh |
|
Més de 30 minuts |
|
Segon plat |
Ingredients
- 200 g de tempeh
- 1 pebrot vermell
- 2 cogombres
- 1 ceba morada
- 10 olives negres sense os
- 50 g de formatge fresc 0 % M.G.
- 1 llimona
- 3 c/s d’oli d’oliva verge
- Orenga
- Pebre
- Sal*
*Eviteu-la en cas d’hipertensió.
Valoració nutricional(Per ració)
La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.
Preparació
Netegeu totes les verdures.
Talleu els cogombres i el pebrot a daus i la ceba morada a la juliana.
Barregeu en un bol els ingredients anteriors junt amb les olives negres tallades a rodanxes, l’orenga i uns daus de formatge fresc.
Condimenteu-ho amb oli d’oliva verge, suc d’una llimona, sal i pebre. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.
En una paella, poseu a coure les barretes de tempeh amb unes gotes d’oli fins que quedi daurat per tots dos costats.
Serviu el tempeh amb l’amanida grega de guarnició.
Receptes relacionades

Kcal
Amanida d’endívies i fonoll amb vinagreta de fruits vermells i pinyons
|
Mitjà |
|
Endívies |
|
15 a 30 minuts |
Veure recepta