Plàtan rostit amb mató

Fàcil Plàtan 15 a 30 minuts Postres

Ingredients

  • 2 plàtans
  • 70 g de mató
  • 2 c/s de mel
  • Fulles d’alfàbrega
  • Fulles de menta
  • Canyella en pols

Valoració nutricional(Per ració)

Energia (Kcal)176
Proteïnes (g)4
Greixos (g)3
Àcids grassos saturats (g)1.7
Hidrats de carboni (g)33
Sucres (g)28.3
Fibra (g)2
Sodi (mg)24

La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.

Preparació

Preescalfeu el forn a 180ºC.

Introduïu-hi els plàtans sencers sense pelar i deixeu-los coure durant 10 minuts. Retireu-los del forn i deixeu-los refredar.

Peleu la meitat del plàtan longitudinalment sense treure’l de la seva altra pell.

Repartiu el mató per sobre i condimenteu-ho amb una cullerada de mel.

Repartiu per sobre les fulles de menta i alfàbrega i espolseu-hi la canyella en pols.

Les receptes han estat elaborades per la Fundació Alícia, experta en la investigació d'alimentació que ajuda a la nostra salut, seguint les recomanacions oficials marcades per l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).

T'ha agradat la recepta?