Papillota de préssec, pruna i nectarina

Mitjà Fruites 15 a 30 minuts Postres

Ingredients

  • 1 préssec
  • 1 pruna
  • 1 nectarina
  • 1 taronja
  • 2 c/p d’oli d’oliva verge
  • Farigola

Valoració nutricional(Per ració)

Energia (Kcal)128
Proteïnes (g)2
Greixos (g)5
Àcids grassos saturats (g)0.6
Hidrats de carboni (g)19
Sucres (g)19
Fibra (g)4.2
Sodi (mg)6

La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.

Preparació

Preescalfeu el forn a 200ºC.

Peleu i talleu les fruites per la meitat i llenceu-ne el pinyol. Talleu-les a grills.

Esteneu un paper de forn a sobre d’una superfície plana. Col·loqueu-hi els grills, afegiu-hi un fil d’oli d’oliva verge. Tanqueu el paper de forn formant un paquet procurant que quedi ben segellat. Fornegeu-ho 20 minuts a 200ºC.

Espremeu una taronja, coleu el suc i reduïu-lo en un cassó junt amb la farigola.

Obriu la papillota amb compte i serviu-la junt amb la reducció de taronja i farigola.

Les receptes han estat elaborades per la Fundació Alícia, experta en la investigació d'alimentació que ajuda a la nostra salut, seguint les recomanacions oficials marcades per l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).

T'ha agradat la recepta?