Cuscús de coliflor amb salsa de curri
|
Mitjà |
|
Cuscús |
|
Més de 30 minuts |
|
Plat principal |
Ingredients
- ½ coliflor
- ½ pebrot vermell
- ½ ceba tendra
- 1 pastanaga
- ½ cogombre
- 2 grans d’all
- 1 iogurt desnatat
- Un pessic de curri
- 50 ml de vinagre de poma
- 3 c/s d’oli d’oliva verge
- Fulles de menta
- Pebre
- Sal*
*Eviteu-la en cas d’hipertensió.
Valoració nutricional(Per ració)
La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.
Preparació
Netegeu la coliflor. Amb l’ajuda d’un ratllador de tall gruixut, ratlleu-la per obtenir el cuscús de coliflor i reserveu-ho.
Peleu i piqueu els grans d’all.
Per a la salsa de iogurt, netegeu i talleu el pebrot, la ceba tendra i el cogombre a daus petits. Afegiu-ho a un bol, barregeu el iogurt i condimenteu-ho amb sal, pebre i curri en pols. Piqueu la menta i afegiu-la al bol.
Peleu i talleu la pastanaga a làmines amb el mateix pelador. Reserveu-la en aigua i gel.
En una paella amb oli d’oliva verge, enrossiu l’all, afegiu-hi la coliflor i salteu-la fins que quedi torrada. Rectifiqueu de sal i pebre.
Serviu el cuscús amb les làmines de pastanaga i condimenteu-ho amb la salsa de iogurt al curri i menta.
Receptes relacionades