Carpaccio de pinya amb ametlles

Mitjà Fruites 1 a 15 minuts Postres

Ingredients

  • ½ pinya
  • 25 g de gerds
  • 20 g d’ametlles torrades
  • 1 c/s de xarop d’atzavara o mel
  • Fulles de menta
  • Pebre rosa (opcional)

Valoració nutricional(Per ració)

Energia (KCal)150
Proteïnes (g)3
Greixos (g)6
Àcids grassos saturats (g)0.5
Hidrats de carboni (g)21
Sucres (g)21
Fibra (g)4.3
Sodi (mg)5

La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.

Preparació

Peleu la pinya fins que quedi totalment fina i sense pell.

Talleu-la a quarts i llenceu el cor.

Talleu làmines de pinya amb l’ajuda d’una mandolina.

Col·loqueu les làmines de pinya a sobre d’un plat junt amb l’ametlla torrada trossejada, els gerds i unes fulles de menta per sobre.

Condimenteu el carpaccio amb una cullerada de xarop d’atzavara o mel i un pessic de pebre rosa.

Les receptes han estat elaborades per la Fundació Alícia, experta en la investigació d'alimentació que ajuda a la nostra salut, seguint les recomanacions oficials marcades per l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).

T'ha agradat la recepta?