Broquetes de pollastre marinat amb amanida

Fàcil Oli Més de 30 minuts Segon plat

Ingredients

  • 250 g de pit de pollastre
  • ½ enciam
  • 4 tomàquets cirerols
  • 2 ravenets
  • 1 gra d’all
  • ½ ceba tendra
  • 20 g de gingebre fresc
  • ½ c/p curri
  • ½ c/p pebre vermell dolç
  • ½ c/p orenga
  • 2 c/s d’oli d’oliva verge
  • Pebre
  • Sal*

*Eviteu-la en cas d’hipertensió.

Valoració nutricional(Per ració)

Energia (Kcal)256
Proteïnes (g)27
Greixos (g)14
Àcids grassos saturats (g)2.6
Hidras de carboni (g)4
Sucres (g)4
Fibra (g)1.7
Sodi (mg)96

La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.

Preparació

Talleu el pit de pollastre a daus grossos. Col·loqueu els trossos en un bol i condimenteu-los amb sal, pebre, orenga, curri, l’all picat, el gingebre picat i dues cullerades d’oli d’oliva. Barregeu-ho tot i deixeu-ho reposar unes hores a la nevera.

Netegeu i talleu a trossos l’enciam.

Netegeu i talleu la ceba i els tomàquets cirerols.

Netegeu i lamineu els ravenets.

Barregeu tots els vegetals en un bol i condimenteu-ho al gust. Reserveu-ho.

Empleneu les broquetes amb els trossos de pollastre marinat i poseu-los a coure en una paella a foc mitjà, enrossint-los per tots els costats.

Serviu les broquetes de pollastre junt amb l’amanida.

Les receptes han estat elaborades per la Fundació Alícia, experta en la investigació d'alimentació que ajuda a la nostra salut, seguint les recomanacions oficials marcades per l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).

T'ha agradat la recepta?