Bircher musli

Fàcil Poma 1 a 15 minuts Esmorzar

Ingredients

  • 1 iogurt desnatat
  • 100 ml suc de taronja
  • 50 g de civada
  • ½ poma
  • 1 nectarina
  • 1 c/s de panses
  • 2 c/s d’avellanes, nous o pistatxos
  • 2 c/s de nabius o gerds
  • Canyella en pols

Valoració nutricional(Per ració)

Energia (Kcal)363
Proteïnes (g)11
Greixos (g)18
Àcids grassos saturats (g)1.8
Hidrats de carboni (g)39
Sucres (g)24
Fibra (g)8.4
Sodi (mg)58

La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.

Preparació

Col·loqueu en un recipient la civada, el suc de taronja i l’aigua. Hidrateu-ho durant 12 hores a la nevera.

Un cop hidratat, peleu la poma, ratlleu-la i afegiu-ho a la barreja juntament amb el iogurt, els fruits secs i les panses. Reserveu-ho.

Peleu la nectarina, talleu-la per la meitat, traieu-ne el pinyol i talleu-la a grills. Netegeu els nabius o els gerds.

Serviu en bols la barreja anterior junt amb els fruits vermells, la nectarina i una mica de canyella al gust.

Les receptes han estat elaborades per la Fundació Alícia, experta en la investigació d'alimentació que ajuda a la nostra salut, seguint les recomanacions oficials marcades per l'Institut Català de la Salut (ICS) i la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC).

T'ha agradat la recepta?