Albergínia al microones amb caldo oriental
|
Fàcil |
|
Albergínia |
|
1 a 15 minuts |
|
Plat principal |
Ingredients
- 1 albergínia
- ½ got d’aigua
- 1 c/s d’oli d’oliva verge
- Brots d’alfals
- Brots de soja
Per al caldo oriental:
- ½ taronja
- ½ llimona
- 1 c/s d’oli de sèsam
- 1 c/s de vinagre d’arròs
- 1 c/s de salsa de soja*
- Pebre
*Eviteu-la en cas d’hipertensió.
Valoració nutricional(Per ració)
La valoració nutricional no contempla la sal afegida a la recepta.
Preparació
Renteu l’albergínia i talleu-la per la meitat. Introduïu-la en un recipient apte per al microones junt amb ½ got d’aigua i una cullerada d’oli d’oliva verge. Poseu-la a coure durant 6 minuts a màxima potència. Destapeu-ho amb compte, retireu l’albergínia i deixeu entebionar.
Condimenteu el suc sobrant de la cocció amb una cullerada de salsa de soja, una cullerada d’oli de sèsam, el suc de mitja llimona, de mitja taronja, pebre i una cullerada de vinagre d’arròs. Barregeu-ho tot.
Talleu l’albergínia a trossos regulars i serviu-la en un plat fons junt amb el caldo anterior i uns brots de soja i alfals.
Receptes relacionades