Pla cardiosaludable

En 5 ràpids passos

5 4 3 2 1

Crea un pla cardiosaludable amb un menú equilibrat i una taula d'exercicis.

Per controlar el teu nivell de colesterol és clau portar un estil de vida saludable, amb una alimentació equilibrada i realitzant esport regularment.
El pla que et proposem et permetrà crear un menú setmanal amb saboroses receptes cardiosaludables i senzills exercicis. A més, si afegeixes a la teva dieta un Danacol al dia podràs reduir el teu colesterol alt de forma 100% natural en 2-3 setmanes. 1

Començar

Quin és el teu nivell de colesterol?

Alt Normal Més de 240 mg/dL Entre 200 i 240 mg/dL Més de 200 mg/dL Menys de 200 mg/dL COLESTEROL MOLT ALT: El risc de poder patir una malaltia cardiovascular es pot duplicar. És molt important que segueixis el tractament que determini el metge i que adoptis un estil de vida saludable, prenent molt seriosament els teus menjars i realitzant exercici de manera regular. COLESTEROL ALT: És important que el baixis per disminuir les probabilitats de patir una malaltia cardiovascular. Una dieta saludable i activitat física regular poden ajudar-te a aconseguir-ho, de manera que el pla que et proposem et pot ajudar. Atenció! A partir d'aquest nivell teu colesterol es considera alt. Necessites reduir-lo seguint les recomanacions d'un metge i amb un estil de vida més saludable, per exemple amb les receptes i exercicis del pla que et proposem. COLESTEROL NORMAL: El teu nivell de colesterol es considera normal però és clau portar un estil de vida saludable perquè continuï sent així. Segueix el pla que et proposem i comença a cuidar-te! Alt Normal COLESTEROL MOLT ALT: El risc de poder patir una malaltia cardiovascular es pot duplicar. És molt important que segueixis el tractament que determini el metge i que adoptis un estil de vida saludable, prenent molt seriosament els teus menjars i realitzant exercici de manera regular. COLESTEROL ALT: És important que el baixis per disminuir les probabilitats de patir una malaltia cardiovascular. Una dieta saludable i activitat física regular poden ajudar-te a aconseguir-ho, de manera que el pla que et proposem et pot ajudar. Atenció! A partir d'aquest nivell el teu colesterol es considera alt. Necessites reduir-lo seguint les recomanacions d'un metge i amb un estil de vida més saludable, per exemple amb les receptes i exercicis del pla que et proposem. COLESTEROL NORMAL: El teu nivell de colesterol es considera normal però és clau portar un estil de vida saludable perquè continuï sent així. Segueix el pla que et proposem i comença a cuidar-te! Més de 240 mg/dL Entre 200 i 240 mg/dL Més de 200 mg/dL Menys de 200 mg/dL
Continuar

Aquests nivells de colesterol són els indicats per la Fundación Española del Corazón (FEC).

Tria el teu tipus de dieta

En cap cas aquest pla ha estat creat per substituir les indicacions i tractaments mèdics que t'hagin estat prescrits. És molt important que et dirigeixis a un metge perquè t'assessori sobre quin és el millor tractament en el teu cas concret i que segueixis les seves recomanacions adaptades al teu estat de salut.
1 Danacol, amb esterols vegetals, no està destinat a persones que no necessiten controlar la seva colesterolèmia. El producte pot no ser nutricionalment adequat per a persones amb necessitats dietètiques especials (dones embarassades i durant la lactància i nens menors de 5 anys). Es recomana el consum d'1 Danacol al dia. Cada Danacol conté 1,6g d'esterols vegetals. S'ha d'evitar un consum superior a 3g d'esterols vegetals afegits al dia. Si està prenent medicaments per reduir la seva colesterolèmia només ha de consumir el producte sota supervisió mèdica. El producte s'ha de consumir com a part d'una dieta equilibrada i variada que inclogui el consum regular de fruites i hortalisses per ajudar a mantenir els nivells de carotenoides. Les malalties de cor posseeixen múltiples factors de risc i l'alteració d'un d'aquests factors de risc pot tenir, o no, un efecte beneficiós. L'efecte beneficiós pot ser obtingut amb un consum diari de 1,5 g fins 3g d'esterols / estanols vegetals. El consum diari de 1,5 g fins 2,4g d'esterols vegetals redueix el colesterol LDL de 7% a 10% en 2-3 setmanes.

Vida Cardiosaludable

Descobreix els nostres articles i consells per portar un dia a dia cardiosaludable.

Llegir els articles

Per què Danacol?

Sabies que Danacol equival a 1,5 kg de nous i a 200 kg de Brocoli? Comença des d'avui a tenir cura el colesterol de forma 100% natural.

Llegir més