Com et podem ajudar?

Danacol i el Colesterol

Què és Danacol® de Danone?

Danacol® és una llet fermentada de Danone que ajuda a reduir el colesterol.

Com actua Danacol®?

Un 50% del colesterol que circula pels nostres intestins és absorbit i passa a la nostra sang. “Els esterols vegetals de Danacol® redueixen el colesterol total en sang fins a un 10%, treballant a l’intestí perquè el nostre cos absorbeixi fins a un 25% menys del colesterol de la dieta i, el 75% restant és expulsat del nostre organisme.”

La reducció de colesterol es produeix per igual en totes les persones?

No, els estudis clínics sempre mostren els resultats com una mitjana entre tots els casos estudiats. Hi haurà casos en què el descens del colesterol serà més gran i casos en què serà menor.

Pot reduir massa els meus nivells de colesterol?

No. Danacol® de Danone amb els seus esterols vegetals ajuda a reduir el colesterol fins a un 10%. Recorda que només has de consumir Danacol si els teus nivells de colesterol són elevats.

Quan s'ha de prendre Danacol® de Danone?

Qualsevol moment del dia és bo. Danacol® actua sobre el colesterol intestinal impedint parcialment la seva absorció i afavorint així l’eliminació del colesterol.

Està demostrada l'eficàcia de Danacol®?

Nombrosos estudis certifiquen els beneficis que aporta Danacol® de Danone. Aquests estudis han demostrat que el consum habitual d’esterols vegetals que conté Danacol® i una dieta saludable disminueixen el colesterol en tres setmanes.

Què són els esterols vegetals?

Els esterols vegetals són compostos d’origen vegetal que són presents de forma natural en aliments com l’oli d’oliva, de blat de moro i de soja, els llegums, algunes llavors i fruits secs com el sèsam i les ametlles. I ara també els pots trobar en Danacol® de Danone.

Per què Danacol® de Danone?

Danacol® de Danone té estudis científics propis que demostren la seva eficiència. Per això és el més recomanat i el número u en vendes. A més, Danacol compleix amb els criteris de la Fundació Espanyola del Cor (FEC).

Què passa si un dia deixo de prendre Danacol® de Danone?

L’eficàcia dels esterols vegetals és òptima quan es prenen de forma regular, encara que el fet d’oblidar prendre el producte un dia no ha d’influir en els resultats.

Quan començaré a notar els resultats?

Un Danacol® de Danone al dia dintre de una dieta saludable permet reduir el colesterol de forma 100% natural en 2-3 setmanes.

Quants Danacol® de Danone he de prendre per reduir el meu colesterol?

Només cal amb un Danacol® al dia per reduir el colesterol de forma eficaç.

Qui pot prendre Danacol® de Danone?

Danacol® està dissenyat especialment per a aquelles persones que necessiten reduir els seus nivells de colesterol. Danacol® pot reduir els nivells de betacarotè per la qual cosa s’ha de consumir com a part d’una dieta equilibrada i variada que inclogui el consum regular de fruites i verdures. El producte no es considera nutritivament adequat durant períodes en què les necessitats de vitamina A són més elevades: dones embarassades o en període de lactància i nens menors de 5 anys.

Danacol és apte per a diabètics?

Danacol® és un aliment recomanable per a persones amb diabetis com pot ser-ho mig got de llet. Ja que no conté sucres afegits i el seu total d’hidrats de carboni és de 4,5g / ampolleta. Si tens qualsevol dubte consulta amb el teu metge o amb el teu dietista.

Ho poden consumir aquelles persones amb intolerància al gluten?

Sí, Danacol® és un aliment apte per a aquells intolerants i al·lèrgics al gluten, ja que no conté cereals ni midó. Per assegurar això el nostre pack va degudament etiquetat amb el segell de sense gluten.

On comprar

On està disponible?

Danacol® està disponible en els principals supermercats i hipermercats del país.