Com prendre Danacol?

Si vols reduir el colesterol, no n'hi ha prou de proposar-t'ho, cal saber com fer-ho! Segueix els nostres consells i ja veuràs quins grans resultats!

Porta una dieta i un estil de vida cardiosaludables

Actualment hi ha molta preocupació pels problemes de salut que més ens estan afectant, com el colesterol o l’obesitat. De fet, segons els experts, més del 20 % dels espanyols entre 35 i 64 anys té el colesterol molt alt (>250 mg/dl) (1*). Per poder combatre aquestes malalties, hem de portar un estil de vida millor, i no és tan difícil com sembla! Només seguint algunes rutines, en molt poc temps notaràs millores.

Per començar, t’has de prendre molt seriosament els teus àpats. Una dieta saludable es basa en dos aspectes: el tipus d’aliment i la forma de cuinar-lo.

  • Intenta evitar les carns vermelles i les vísceres. Millor pollastre, gall dindi o conill.
  • El peix és boníssim en proteïnes i àcids grassos insaturats, tant el blanc com el blau. Això sí! Res d’ous de peix ni de vísceres.
  • Evita els musclos, cloïsses, escopinyes, caps de gambes i de llagostins, tenen un alt nivell de colesterol!
  • Tot tipus de verdures, tubercles, cereals, fruita i llegums són perfectes per a la teva dieta.
  • Res de productes precuinats ni sucres.
  • No menys importants són els lactis. Cal prendre preferiblement llet, formatges i iogurts desnatats.
  • Pel que fa a la forma de cuinar: sempre millor bullits, a la planxa o al forn. I, per descomptat, poca sal.

Un altre hàbit fonamental és la pràctica de l’esport: facis l’esport que facis, intenta practicar-lo 30 minuts al dia. Cal  evitar la vida sedentària i l’exercici físic és molt necessari: mou-te! Així ho afirma la FEC (Fundación Española del Corazón) (2*), que assegura que hem de realitzar un exercici físic moderat i habitual.

Com prendre Danacol?

Per aconseguir els millors resultats, l’ideal és prendre’n un diari, i realment, qualsevol moment del dia és perfecte. La nostra recomanació és prendre Danacol bé al matí o bé a la nit. Tots dos moments són bons per agafar la rutina de prendre’l sempre a la mateixa hora i així evitar oblits.

Aconsegueix resultats amb Danacol en… 2-3 setmanes!

Segons estudis científics (3, 4 i 5*), Danacol, com a complement a un estil de vida saludable, redueix el teu colesterol alt entre un 7 i un 10 % en només 2-3 setmanes (6*). La recepta de Danacol conté esterols vegetals que redueixen el colesterol LDL en persones hipercolesterolèmiques.

Davant de qualsevol dubte, és important anar a un dietista i que t’indiqui el tipus de dieta personalitzada segons el teu cas. El dietista tindrà en compte totes les teves necessitats.

Fonts

(1*) Fundación Hipercolesterolemia Familiar. Colesterol y Triglicéridos.

(2*) Fundación Española del Corazón. ¿Cuáles son los hábitos saludables en un estilo de vida cardiosaludable?.

(3*)  Plana N et al. Plant sterol-enriched fermented milk enhances the attainment of LDLcholesterol goal in hypercholesterolemic subjects. Eur J Nutr 2007;47(1):3.

(4*) Hansel B et al. Effect of low-fat, fermented milk enriched with plant sterols on serum lipid profile and oxidative stress in moderate hypercholesterolemia. Am Eur J ClinNutr 2007;86:760-6.

(5*)Mannarino E. et al. Effects of a phytosterol-enriched dairy product on lipids, sterols and 8-isoprostane inhypercholesterolemic patients: A multicenter Italian study. Nutr Met and Cardio Dis 2008

(6*) Els aliments amb esterols vegetals redueixen el colesterol entre un 7 % i un 10 % de 2 a 3 setmanes amb una ingesta diària de 1,5 a 2,4 g de fitoesterols.  Danacol no està destinat a les persones que no necessiten controlar la seva colesterolèmia. No recomanat per a dones durant l’embaràs, la lactància ni per a menors de 5 anys. Consum màxim d’esterols vegetals: 3g/dia. Porta un estil de vida saludable amb una dieta equilibrada (fruita i verdura) i la pràctica d’exercici físic regular. Si prens medicació o tens alguna condició especial, consulta el metge. Les malalties del cor presenten múltiples factors de risc i l’alteració d’un d’aquests factors de risc pot tenir o no un efecte beneficiós. Conté sucres naturalment presents i 1,6 g d’esterols vegetals per cada 100 ml.